Thema-avond ‘Leer je woning kennen’

Leer je woning kennen! Hoeveel gas en elektriciteit gebruik (en betaal) je. Is je woning geïsoleerd, zo ja waar en hoe? Welk soort glas zit er in de ramen?

Leer eerst je woning kennen voordat je wat gaat doen, dát is wat we vaak zeggen tegen mensen die met vragen naar Energiehuis Helmond komen. Want dat is nodig om een goed plan voor energiebesparing en duurzame energie te maken. Én om spijt over keuzes achteraf te voorkomen.

Rond dit thema organiseren we dit najaar dan ook een drietal thema-avonden. Experts van het Energiehuis vertellen wat je kunt doen om je huis te leren kennen. Dat loopt uiteen van het bekijken van de jaarrekening van het energiebedrijf tot het laten maken van een warmtebeeldopname van de woning. We hebben een team van vrijwilligers die dat in de winter voor u kunnen doen.

We vertellen over de mogelijkheden voor een professionele scan van de woning en het aanbod van de gemeente voor een woningverbeterplan. Daarnaast informeren we u over de nieuwe subsidieregeling voor isolatie en de gemeentelijke duurzaamheidslening.

Wilt u de avond bijwonen? Van harte welkom, aanmelden kan hier.