Thema-avond voor besturen van VvE’s | 9 oktober | onder voorbehoud


Onder voorbehoud staat een informatie-avond  gepland voor besturen van Verenigingen van Eigenaren op 9 oktober 2019. Het voorbehoud betreft de publicatie van  het energieplan dat de gemeente Helmond moet opstellen m.b.t. de energievoorziening van de verschillende wijken in de toekomst. Afhankelijk hiervan kan de avond naar een latere datum worden verschoven. In dat geval krijgen de VvE’s die ingeschreven hebben hierover van ons bericht.

Wat we weten: het verduurzamen van woningcomplex dat onder een Vereniging van Eigenaren valt (een appartementsgebouw) is een complexe opgave. De aanpak vergt een heel ander proces dan dat voor het verduurzamen van een individuele particuliere woning. Ons idee is om op deze avond worden de specifieke problemen te bespreken waar Verenigingen van Eigenaren  mee te maken krijgen. Ook komen uiteraard de verschillende subsidies en duurzaamheidsleningen aan de orde.Het Energiehuis wil ook graag horen op welke punten zij eventueel behulpzaam kan zijn.

Denk met ons mee

Wellicht heeft u nu al suggesties over de invulling van de avond. Wij hebben zelf een globaal idee, maar horen graag waar u als VvE behoefte aan heeft. Op het aanmeldformulier kunt u uw suggesties aangeven en eventuele vragen stellen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.