Nieuw: Energieloket Helmond

Het Energiehuis Helmond
Werkt samen met de energie coöperatie Slim Wonen plus.
Dit platform is vanaf 2018 het regionaal energieloket. Het loket wordt ondersteund door de gemeenten in de regio Zuidoost Brabant.

Slim wonen+ brengt eigenaren die daadwerkelijk aan de slag willen met energiebesparing in contact met onafhankelijke adviseurs én met geselecteerde aannemers en installateurs. De bedrijven die zich aansluiten bij Slim Wonen+ moeten aan een aantal eisen voldoen.

 

 

Online testjes voor zonnepanelen of energieadvies doen?

  • Via de site kunt u snel en eenvoudig een scan doen om te kijken of uw woning geschikt is voor zonnepanelen. U krijgt direct een indicatie van het aantal panelen dat u nodig heeft met kosten, rendement en terugverdientijd.
  • U kunt ook direct een on-line energieadvies krijgen met een overzicht van mogelijkheden voor energiebesparing en duurzame energie.

 

Behoefte aan onafhankelijk advies?

  • U kunt contact aanvragen voor advies voor uw woning met een onafhankelijke, deskundige en gecertificeerde adviseur. De kosten zijn relatief laag en hangen af van uw specifieke vraag.

 

Op zoek naar aanbieders?

  • Slim Wonen plus biedt een overzicht zien van aannemers en installateurs in de regio voor alle mogelijke werkzaamheden voor energiebesparing en duurzame energie,
  • Via de site kunt u direct checklists opvragen die handig zijn voor het aanvragen en beoordelen van offertes.

 

Interesse? Kijk op de website van Slim wonen plus.