Thema warmtepomp

thema-avond | wat is een warmtepomp, wat komt er bij kijken |gaan we weer doen als het kan!

 

“Ik zou mijn gasketel eigenlijk best wel willen vervangen door een warmtepomp. Maar kan dat in mijn situatie zomaar, of moet er meer gebeuren om mijn huis daarvoor geschikt te maken? En welk type warmtepomp moet ik dan kiezen? Een warmtepomp die de warmte uit de buitenlucht haalt, een warmtepomp die de warmte uit de bodem onder mijn tuin haalt, of is misschien toch een combinatie van een luchtwarmtepomp met (bestaande) gasketel in mijn situatie de beste oplossing? En wat kost dat allemaal, kan ik ook subsidie krijgen en zijn er mogelijkheden om voor de investering een duurzaamheidslening aan te gaan?”

Op deze en wellicht andere vragen kunt u antwoord krijgen in het Energiehuis op onze thema-avonden over warmtepompen. U krijgt niet alleen informatie, maar u kunt ook de diverse soorten warmtepompen in het Energiehuis bekijken, zodat u een idee heeft wat u te wachten staat.
En wellicht ten overvloede, de informatie die wij verstrekken in het Energiehuis is objectief en onafhankelijk, want het Energiehuis heeft geen commercieel belang en is in goede samenwerking met de gemeente opgericht om burgers te informeren. Bovendien is de informatie gratis, dus …….. wat let u om ons te bezoeken.

Een van de avonden bijwonen? Van harte welkom, aanmelden kan hier.