Vrijwilligers gezocht!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT
Het Energiehuis Helmond is georganiseerd door vrijwilligers. We hebben veel werk te verzetten en zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Indien nodig/gewenst, kunnen wij ook voor scholing zorgen. Op dit moment zoeken we naar:

Vrijwilligers ‘Duty-team’

Het ‘Duty team’ is ons team van deskundige vrijwilligers dat ons informatiecentrum bemenst. Het heeft een kennis van energiebesparing en duurzame energie en kan onze bezoekers de gevraagde informatie geven. Het team wordt ondersteund door de vaste externe deskundige. Deze is een groot deel van de openingstijden aanwezig.

We streven er naar dat elke vrijwilliger één maal per twee weken een dienst draait. Maandelijks wordt een rooster opgemaakt. We organiseren ca één maal per maand een gezamenlijke bijeenkomst voor uitwisseling en kennisontwikkeling. Daarnaast kan de vrijwilliger betrokken zijn bij de voorbereiding en uitvoering van themabijeenkomsten.

 

Vrijwilliger ‘digitale media (website, facebook)’

De vrijwilliger digitale media helpt ons met het schrijven en plaatsen van berichten, agenda etc. op onze website en facebook pagina.

 

Vrijwilligers ‘ICT’

De vrijwilliger ICT helpt ons met het werkend krijgen en houden van een computernetwerk, gezamenlijke agenda, filmpjes op TV schermen, digitaal aanmelden.

Aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.